Teamwork

Een goede (cosmetische) tandarts? Er zijn veel mensen met cosmetische wensen opzoek naar een goede (cosmetische) tandarts. Een tandarts wordt vaak op zijn omgang of luxe praktijk beoordeeld, maar een aardige tandarts met luxe praktijk hoeft niet per se een goede tandarts te zijn. Daarnaast is esthetische tandheelkunde een vak apart dat niet iedere tandarts en tandtechnicus onder de knie heeft. Voor een patiënt is het dus erg moeilijk te beoordelen of een tandarts goed werk levert. Daar komt men vaak pas achter nadat ze behandeld zijn (helaas met geregeld teleurstellende resultaten). Tegenwoordig kunnen tandartsen voor een vergelijkbare prijs, met moderne high tech CAD/CAM technologie, in één zitting uw tandheelkundige restauraties vervaardigen. Goed voor de portemonnee van de tandarts en lekker handig en snel zou u wellicht denken maar de resultaten laten vaak te wensen over. Kronen en facings die in 1 dag op 1 zitting gemaakt worden kunnen nooit de pasvorm en esthetiek van laboratorium vervaardigde kroon of facings benaderen. Iedere patiënt heeft individuele eisen en iedere mond heeft andere vormen, lengtes, kleuren, oppervlakstructuren etc. waar een machine weinig tot geen rekening mee kan houden. Het resultaat is daarom vaak een universelel en onnatuurlijke uitstraling met weinig transparantie en kleuropbouw. Voor mooie, natuurlijke en voorspelbare renovaties in de esthetische zone (voortanden) zijn er anno 2016 nog altijd meerdere zittingen en persoonlijke aandacht nodig. Als u voor een cosmetische behandeling op zoek bent naar een goede cosmetische tandarts kunnen wij u afhankelijk van uw woonplaats en specifieke wensen een goede tandarts adviseren. Esthetic Dental Team is NIET aan partijen gebonden en maken in samenwerking met uitsluitend gerenommeerde tandartsen uit heel Nederland uw tandheelkundige restauraties.

  • Teamwork
  • Teamwork
  • Teamwork resultaat
  • Teamwork
  • Teamwork
  • Teamwork

Bekijk hier onze behaalde resultaten!

De patiënt

Patiënten hebben het recht om te kiezen voor de best beschikbare tandtechnische restauraties die er zijn en om te weten wat de kwaliteit of de herkomst zijn van de tandheelkundige restauraties. De patiënten kunnen daar ook naar informeren. Er zijn namelijk verschillende laboratoria die sterk verschillende kwaliteit leveren.

  • De zogenoemde low budget laboratoria. Vaak grote productie laboratoria uit het buitenland (bijvoorbeeld China).
  • De doorsnee midden klasse. Laboratoria die gemiddeld werk leveren.
  • De ‘high end’ boetieks die esthetisch een hogere kwaliteit leveren en intensiever met de patiënten en tandartsen samenwerken om op die manier esthetisch en kwalitatief de hoogste standaard te garanderen.

 

 

Het Esthetic Dental Team laboratorium streeft naar vervaardiging van hoogwaardige tandheelkundige restauraties. Esthetic Dental Team gebruikt vele verschillende materialen en technieken, om zo een natuurlijke verschijning te creëren en aan de hoogste esthetische verwachtingen te kunnen voldoen. Het is voor Esthetic Dental Team dan ook van groot belang om gedurende het proces een goede samenwerking en overleg te hebben met zowel tandarts als de patiënt. Dit stukje ‘teamwork’ waarborgt tandheelkundige restauraties van het hoogste kwaliteit. Zelfs met de nadruk op de ‘Hollywood glimlach’ is het nog steeds mogelijk om mooie en vitale tanden te produceren die de natuur zo dicht mogelijk benaderen.

“Een professionele dentale restauratie verhoogt de kwaliteit van het leven”

Onze filosofie
Individueel en persoonlijk advies, analyse van de orale situatie en digitale fotografie zijn enkele voorbeelden die de patiënt begeleiden naar een mooier gebit en een mooiere glimlach. De activiteiten en handelingen van Esthetic Dental Team creëren een filosofie, die de patiënt in het “centrum” van de inspanningen brengt, met als resultaat een natuurlijke dentale restauratie. Deze filosofie komt nog beter tot z’n recht als de patiënt bereid is naar het laboratorium van Esthetic Dental Team te komen. Juist dit kan het verschil maken tussen een “kroon” en een individueel gemaakte tand.

Vertel uw tandarts over ons!

Als u als patiënt interesse heeft in ons werk is het mogelijk u door te verwijzen naar één van de tandartsen waar we mee samen werken.Klik dan hier

U kunt ook de flyer downloaden en/of uw eigen tandarts raadplegen en informeren naar de mogelijkheden om met ons samen te werken en deze resultaten te kunnen behalen.

Download de flyer