Tandartsen

Marcel Munsterman

Tandheelkunde Praktijk Amstelveen
Asserring 188a
1187KL Amstelveen

Wauw, wat een voorrecht om met de heren Ronald Mak en Floris Schaap van het Esthetic Dental Team samen te werken!
Het is enorm bijzonder om deel uit te mogen maken van een proces van verandering in uitstraling, zelfverzekerdheid en schoonheid bij een patiënt.
Door de persoonlijke aandacht, het perfectionisme, de puurheid, de juiste voorbereiding en werkwijze van Ronald en Floris is het heerlijk samen werken,
wat telkens weer lijdt tot de mooiste, maar altijd met respect voor de natuurlijke schoonheid en het tandweefsel, maximaal esthetische resultaten.
Ook technisch, qua pasvorm, randaansluiting en contactpunten kan het niet beter.
Het zorgt elke keer weer voor een lach op het gezicht van de patiënt en de tandarts..

http://www.tandartsinamstelveen.nl
Marjolijn Oomens

Amsterdam

Ik was niet tevreden met de stand van mijn tanden en had een verkleurde snijtand waar ik graag iets aan wilde laten doen. Eerst heb ik twee jaar een beugel gehad en toen die eruit was, besloot ik samen met mijn tandarts uit Amsterdam een facing te laten plaatsen op de verkleurde snijtand. Hij werkt al jaren samen met Esthetic Dental Team. Ik ben zelf tandarts en dus erg perfectionistisch en precies als het op mijn eigen gebit aankomt en zeker als het om een voortand gaat! Van tevoren had ik al gewaarschuwd dat ik 'een lastige en kritische patiënt' zou zijn ondanks dat ik me realiseer dat het maken van 1 facing tussen eigen tanden erg moeilijk is. Toen de facing was gemaakt, was ik dan ook niet direct tevreden over met name over de kleur. Floris begreep direct wat ik bedoelde en had aan enkele woorden genoeg om met wat aanpassen de facing voor mij perfect te maken. Het eindresultaat is zó natuurlijk dat zelfs mijn collega-tandartsen en kaakchirurgen niet zien dat het om een facing gaat! Het is prettig om te merken dat Esthetic Dental Team net zo perfectionistisch is als ik, wat tot een prachtig eindresultaat heeft geleid. Ik kan dit tandtechnisch laboratorium aanbevelen aan alle patiënten én tandartsen.

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je inzet met mooi eindresultaat; ik ben er heel erg blij mee.

Succes met al jullie werk,

Groetjes
Marjolijn

Facings facing veneer tand Facings veneers lumineers
Christiaan de Virgiliis

Mondzorg Huizen
Huizermaatweg 360
1276 LK Huizen

Het is geweldig om te werken met dit high end laboratorium. Bij Ronald en Floris laten passie en kundigheid zich vertalen in excellent kroon en brugwerk. Aan ieder werkstuk wordt veel aandacht besteed, waardoor een continue kwaliteit is gegarandeerd. De betrokkenheid en zeer goede communicatie zorgt voor een uitstekende samenwerking. Ik hoop nog lang met deze talentvolle technici te mogen werken en ik kan ze dan ook iedereen van harte aan bevelen.
Christiaan de Virgiliis

http://mondzorghuizen.nl
Caroline Werkhoven

't Mooiste wat er is, is iemand die na de tandheelkundige behandeling zelfverzekerd lacht met een prachtig stel gezonde tanden.
Het (re)creëren van die mooie lach is een combinatie van techniek en kunst. Om een topresultaat te krijgen werken we als een team samen. De patient die aan ons vertelt wat hij of zij graag wil en zowel een tandarts als tandtechnicus die dat begrepen hebben, is een belangrijk onderdeel van een succesvolle behandeling. Met de heren Mak en Schaap gaat dat geweldig.
Iedere keer als ik hun werk plaats, ben ik gelukkig met de uitvoering. Vorm en functie van hoog niveau, goede pasvorm en een schitterende esthetiek. Bij een patient niet kunnen zien dat er kronen, bruggen, implantaten, of facings geplaatst zijn, maar wel kunnen zien dat iemand een heel mooie en gezonde mond heeft, is het doel. Dat doel bereiken lukt keer op keer dankzij hun talent, toewijding en enthousiasme voor het vak.

Voor mij is het een groot plezier om samen te werken met Esthetic Dental Team.

Caroline Werkhoven

Tandartspraktijk Castelijns

't Vonderke 2
5528 BP
Hoogeloon
Tel 0497-682231

Via collega’s hoorden wij van jullie onderscheidende manier van werken t.o.v. andere laboratoria als het gaat om het perfecte esthetische eindresultaat in kroon en brugwerk
Ook al dienen onze patiënten er meer dan 100 km voor te rijden, ze zijn allen laaiend enthousiast als het gaat om de tijd en aandacht die besteed worden om het maximale esthetische resultaat te bereiken.
De resultaten zijn geweldig. Ga zo door

Maarten Castelijns

J.A. Schuringa

Schiekade 53
3033 BD
Rotterdam
Tel 010-4660260

Werken met Esthetic Dental Team geeft een extra dimensie aan ons vak. Naast het gezond maken en goed onderhouden van het gebit, is anno 2011 aandacht voor esthetiek een belangrijk aspect van ons werk.
Met Esthetic Dental Team werken is dan ook een voorrecht. Kenmerkend aan hen is dat zij kwalitatief zeer hoogstaand werk leveren, goede zorg en aandacht voor de klanten hebben en goed communiceren, zowel met ons als ook met de patiënten. Zo ontstaat er in de samenwerking tussen ons echt teamwork wat resulteert in prachtig werk en daarmee zeer dankbare en blije klanten.
Met veel passie, zorg en aandacht creëren Ronald en Floris prachtige elementen die als gemeenschappelijke deler hebben dat zij de pure schoonheid van de natuur zeer dicht benaderen en bijdragen aan een gezonde dentitie.
Ewout Schuringa en Emma Vink

Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde

Lindenhof 1
3442 GT WOERDEN

Altijd staat het belang van de patient voorop.
De natuur evenaren of zelfs verbeteren: dat is hun passie!
Als team wordt de patient zorgvuldig behandeld en naar alle wensen wordt goed geluisterd.
Er worden nieuwe tanden gemaakt; geen zichtbare kronen. Op een fantastische manier krijgen onze patienten een nieuwe lach, worden zelfverzekerd.
Of het nu gaat om 1 kroon of facing of een volledige "make over", het resultaat is altijd verbluffend mooi.
Floris en Ronald, makers van nature.
Eric Tak

http://www.tandheelkunst.nl
Tandartspraktijk Visser-Witteveen

Hugo de Grootsingel 19
1277 CL Huizen

Over Esthetic Dental Team kan ik kort zijn. Met mijn zoektocht naar esthetische perfectie ben ik uiteindelijk bij hen terecht gekomen. Het contact met mij en de patiënten loopt zeer prettig en snel. Ik ben heel tevreden.

http://www.visserwitteveen.nl
Kleinsman/Kleinsman Tandartsen

Casinowall 1-3
D-46399 Bocholt
Duitsland
Tel 0049 2871-17477

Onze kliniek in Duitsland en onze nieuwe vestiging in Bosch en Duin werken nu ongeveer 3 jaar naar grote tevredenheid samen met Esthetic Dental Team.
Ondanks de grote afstand hebben we samen al heel wat mooie casussen gemaakt, waarvan er onlangs nog een gepubliceerd is. (zie link naar publicatie)
De mannen van Esthetic Dental Team zijn talentvolle tandtechnici, waar wij graag mee samenwerken.

Richard en Bertho Kleinsman

http://www.kleinsman.de Publicatie Kleinsman en Esthetic Dental Team
Isis Bons

Praktijk Voor Esthetische Tandheelkunde
Lindenhof 1, 3442 GT WOERDEN
Tel: 0348-421500

Het is een voorrecht te mogen werken met Ronald en Floris. Het is hun passie om van het kroon- en brugwerk een prachtig en zeer natuurlijk uitziend kunstwerk te maken. Heerlijk om hen 'gevonden' te hebben! Het samenwerken met hen leidt tot optimaal resultaat en verhoogt ons aller werkplezier, met als eindbeloning het zichtbaar blijvend plezier van de patiënt.
Kortom: Esthetic Dental Team: 'dental work of art'
Isis Bons

http://www.tandheelkunst.nl