Patiënten

Nance Coolen

Huizen

In samenwerking met mondzorg huizen ben ik terecht gekomen bij Floris en Ronald van Esthetic Dental Team. En wat voor team!
Met uiterste precisie, aandacht en oog voor detail zijn er 2 kronen en 2 facings gemaakt voor mij. Door verkeerde procedures uit het verleden door andere tandartsen kon ik me niet meer zeker voelen over mijn gebit. Ik sta vaak in de belangstelling door mijn werk als presentatrice en wordt regelmatig gevraagd om op de foto te gaan. Maar daar ging het dus steeds mis. Ik durfde niet te lachen want er waren wat tanden die op de foto een donkere grijze indruk maakten en dat zag er dan ook heel raar uit . Dat zorgde er voor dat ik niet meer durfde te lachen op foto’s terwijl mensen dan toch tegen je zeggen „ cheese” . Maar ik wilde ook niet steeds uitleggen waarom ik mijn mond stijf dicht hield.
Dankzij mijn nieuwe tanden durf ik weer voluit te lachen. En ze mogen ook zeker gezien worden. Met oog voor de kleinste details heb ik nu tanden die er zo natuurlijk uit zien dat je niet eens ziet dat het facings en kronen zijn. En geloof me, dat is bij sommigen echt wel anders.

Dank je wel Floris en Ronald, voor jullie kundigheid en zorg. You made me smile again!

Nance

nance coolen tanden nance coolen facings Nance Coolen
U. Hempenius

Hoevelaken

Professionaliteit, passie, vakmanschap en betrokkenheid vallen hier samen. Met als resultaat dat ik zeer tevreden ben met de twee kronen gemaakt door Floris. Qua kleur en structuur passen de kronen subliem bij mijn tanden. Geweldig! Veel dank hiervoor. Tevens wil ik Mondzorg Huizen complimenteren met hun fantastische bijdrage voor het totale eindresultaat.

Anne Marie

Door o.a. het jarenlange tandenknarsen, heeft mijn gebit op jonge leeftijd al erge slijtage opgelopen. Waarschijnlijk door het gebrek aan glazuur en openliggende tandhalzen heb ik zenuwpijn in mijn tanden gekregen. De pijn was zo erg dat ik het roer helemaal om moest gaan gooien. Ik besloot in overleg met EDT en de tandarts om 12 kronen te laten zetten in mijn bovenkaak. Ik vond het proces erg spannend, omdat we niet 100% zeker zouden zijn of dit daadwerkelijk de pijn zou wegnemen. Ook wilde ik een natuurlijk gebit waarbij ik me helemaal mezelf zou voelen. Per toeval ben ik bij EDT terecht gekomen en zal er nooit spijt van hebben! Wat me vooral opviel is dat Floris en Ronald erg deskundig en nauwkeurig te werk gaan en aandachtig luisteren naar je wensen. Ronald had een opzetje gemaakt op basis van hoe mijn gebit er vroeger uit heeft gezien. Toen ik het opzetje paste stond ik verbaasd hoe ik me weer m'n "oude zelf" voelde! De tanden zijn weer net zo lang als vroeger, maar dan "verfraaid". Ook de kleur is weer als vanouds en past goed bij m'n ondertanden. Ik zou Ronald en Floris aan iedereen kunnen aanraden, ze maken er een waar kunstwerk van!

Groet,
Anne Marie

tand kronen Facings facings
Achma van Rees

Allereerst wil ik jullie ontzettend bedanken voor het uitstekende werk wat jullie hebben geleverd! Uiteraard is een bedankje voor tandarts Paul v/d Kley, van mondzorg Huizen, ook op z'n plaats.
Wat jullie hebben gedaan is echt een prachtig stukje vakmanschap in de tandheelkunde, een waar kunstwerk. Ik was al jaren ontevreden over mijn bovengebit na een lelijke val met mijn fiets.
Een beugel heeft het leed iets kunnen verzachten maar de ontevredenheid is nooit helemaal weggeweest. Ik kwam uit op jullie praktijk na het zien van een filmpje waarin iemand werd gevolgd van begin tot eindresultaat en het eindresultaat zag er goed uit, dat wil ik ook dacht ik...
Heb de stoute schoenen aangetrokken en meteen een afspraak gemaakt met de tandarts en daarna is het heel snel gegaan.

Vanaf dat de eerste afspraak was gemaakt tot de laatste ben ik zeer goed ontvangen in beide praktijken, er is goed gekeken en geluisterd naar mijn wensen. Het ging er allemaal zeer professioneel aan toe en ik had er meteen alle vertrouwen in.
En nu ben ik zeer tevreden met het eindresultaat, het is precies geworden zoals we voor ogen hadden...
Het is geen hollywood smile maar wel mijn smile en dat is wat ik wilde, breeduit kunnen lachen zonder er een hand voor te houden!!!
Mede mogelijk gemaakt door Esthetic Dental Team en Mondzorg Huizen!!

Groetjes Achma van Rees

Lees hier hoe Achma haar behandeling bij EDT heeft ervaren
Joost Breeuwsma

Ik wil graag het Esthetic Dental Team voor het verbazingwekkend resultaat bedanken.
De eerste indruk van professionaliteit en vriendelijkheid was geweldig.
Ronald en Floris praten je rustig door het proces en leggen goed de voor en nadelen uit. Daarna gaan ze in discussie met je over wat je wilt bereiken, dit is erg belangrijk want uiteindelijk ben jezelf degene die het draagt. Door het proces wordt het snel duidelijk wat de mogelijkheden zijn en hoe je het liefst wilt glimlachen.
In no-time maken ze een model om te passen en het resultaat te laten zien.
Hier maken ze wat kleine aanpassingen aan, denk aan kleur, ruimtes en grote van de tanden.
Op de laatste dag moet je wat tijd vrijhouden om de tanden te laten zetten bij de tandarts. Deze behandelingen doen geen pijn en zijn vrij vlot.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat en ik beveel het iedereen aan om bij het Esthetic Dental Team in Hilversum je tanden te laten zetten!

facings facings facings
Frank Hendrikse

Mijn voortand was niet echt geweldig (lelijk zelfs), doordat deze afgebroken was en het stukje wat er opgezet was destijds, kleurde niet mee en je zag ook een scheur zitten.
Dit werd helemaal duidelijk nadat ik mijn tanden, onder begeleiding van mijn tandarts uiteraard, had laten bleken.
Mijn tandarts kwam met het advies om mijn voortand te laten vervangen door een kroon en gaf EDT op als uitermate geschikt.
Letterlijk citaat van mijn tandarts : Die mannen van EDT zijn kunstenaars.
Dit klopt niet, Het zijn Tovenaars !
Nogmaals bedankt en ja…. Het heeft mijn leven veranderd en ook dus verbeterd.

Patrick

Allereerst even melden dat ik zeer tevreden ben met de behandeling
en het eindresultaat !
De laatste jaren stoorde ik mij steeds meer aan mijn twee bovenste voortanden.
In de loop der tijd zijn deze steeds meer naar binnen gaan staan waardoor ze door de lichtinval
donkerder leken dan de rest. Ook eerder slijp -en vullingwerk aan de achterzijde was de oorzaak
van een wat verwaarloosde aanblik. Met name op foto’s werd dit een ‘dingetje’. Op alle foto’s sinds de
uitvinding van de smartphone , met mond dicht. Klaar ermee!
Via mijn tandarts terecht gekomen bij de Roland en Floris van Esthetic Dental Team.
Door hun vakmanschap, geduld en precisie ben ik nu voorzien van twee prachtige
kronen.
Naar hun zeggen ‘met een kleine correctie een groots resultaat!’
Helemaal eens, ik ben er echt heel blij mee : )

Oude situatie
Diana

Na al eerder tot tevredenheid een kroon van Esthetic Dental Team te hebben laten plaatsen, was het voor mij vanzelfsprekend ook door hen een brug te laten maken. Door het zeer nauwe en veelvuldige contact tussen Esthetic Dental Team en mijn tandarts en mijn afspraken bij hen ter plekke had ik er alle vertrouwen in dat deze lastige casus uitstekend behandeld zou worden. Het resultaat mag er zijn, er is een mooi stuk vakwerk geleverd en mijn voortanden staan er zoveel mooier bij dan voorheen.

keramische brug
Sanne van Olphen

Dankzij het Esthetic Dental Team, kan ik weer breed uit lachen nadat mijn voortand met een sportongeval helemaal was verkleurd. Het was een lastige opgave, omdat het maar één tand was. Ondanks dat lijkt net mijn natuurlijke tand en ben ik super blij met het resultaat! Niemand kan zien dat er ooit iets is gebeurd. Bedankt voor jullie hulp, geduld en precisie.

Sanne van Olphen (Nationaal handbal team)

facing facings
Zakia

Utrecht

Ben je ontevreden over je gebit? Kijk dan op de site van deze mannen. Zelfs als orthodontisten en tandartsen je vertellen dat je wensen onmogelijk zijn, moet je met deze mannen in gesprek.

In zeer korte tijd heeft dit team een hele mooie oplossing gecreëerd voor de spleetjes tussen mijn tanden. En het ziet er heel natuurlijk uit. Ik ben er super blij mee! Terwijl verschillende tandartsen en orthodontisten mij jarenlang hebben verteld dat het onmogelijk was om de spleetjes te sluiten zonder een beugel. Zij adviseerden mij een behandeling van minimaal 2 jaar beugel dragen en daarna nog een correctie met facings. En dat zonder garantie op een mooi resultaat. Ik ben blij dat ik niet geluisterd heb en heb gekeken op de site van deze mannen! Vooraf aan de behandeling laten ze zien hoe het gaat worden, dus je weet van tevoren waar je voor kiest. Ipv van een ingewikkelde lange behandeling van 2 jaar, liep ik al na 2 afspraken met een nieuwe mooie smile de deur uit.

Speciale dank aan Ronald! Jij hebt echt passie en hart voor je werk. Je hebt met zoveel aandacht en precisie echt een kunstwerk gecreëerd! Mijn tandarts stond versteld van het prachtige resultaat. Super bedankt voor mijn nieuwe smile :)

facings spleten tussen tanden onbeslepen tanden facings
Yvonne Verburg

Ik kwam bij "Mondzorg Huizen" terecht waar Christiaan de Virgilliis mij ontving.
Ik vond mijn gebit al een lange tijd niet mooi meer. Als je wat ouder wordt verkleuren je tanden, en het brokkelde wat af, het stond niet recht.
In eerste instantie stelde Christiaan voor om eens bij de orthodontist langs te gaan om te praten over recht zetten, maar dat zag ik zelf niet zitten.
Ik had bij iemand anders zijn werk gezien met facings…en dat vond ik vele malen aantrekkelijker.
Dus kwam ik na een serie foto's maken terecht bij Ronald van het Esthetic Dental Team in Hilversum. Daar begonnen de gesprekken over recht zetten, kleur, of het kon…
In samenwerking met Christiaan de Virgillis en Ronald hebben wij een behandel plan gemaakt.
Mijn man is ook tandarts en dat maakt mij een geïnformeerd en kritische cliënt. Ik was nog niet helemaal overtuigd maar voor de definitieve behandeling is er bij de intake door Ronald een proefopstelling gemaakt en bij mij in mijn mond gepast. Dit resultaat was prachtig en dat heeft alle onzekerheden bij mij weggenomen.
In twee maanden tijd heb ik mijn gehele gebit, zonder pijn of spijt op laten knappen. Het ziet er niet alleen mooi uit, ik kan alles eten, en het voelt zeer natuurlijk .
Iedere dag ben ik ZO gelukkig dat ik die stap heb genomen. Ronald heeft vast nog voor en na foto's, maar ik stuur een foto mee van een grote lach!
Dank je wel !

http://fotoyvon.com/ gele tanden facings veneers veneer lumineer
Linda

Woerden

Na een grondige oriëntatie ben ik er voor gegaan! Het opknappen van mijn gebit: een lang gekoesterde wens! Uiteindelijk ben ik bij Ronald Mak van Esthetic Dental Team terecht gekomen en wat een geluk! Ik was erg ontevreden over de verkleurde vullingen van mijn boventanden, een onnatuurlijke kroon en de scheefstand van een paar tanden. Het aangezicht kon beslist een opfrisbeurt gebruiken, waarbij ik het wel belangrijk vond een natuurlijke uitstraling te behouden. Dankzij Ronald en tandarts Christiaan de Virgiliis van Mondzorg Huizen is dit bijzonder goed gelukt. Na 1600 kilometer op en neer gereden te hebben en ruim 11 uur in de tandartsstoel te hebben gezeten, heb ik vanaf dag 1 mijn eigen tanden maar dan veel beter weer terug! Iedere keer ben ik, wanneer ik opsta en in de spiegel kijk, blij en zelfs zo tevreden dat ik ook besloten heb een aantal van mijn (bekroonde) kiezen te vervangen. Ronald heeft mij zeer goed geholpen door goed te luisteren, de rust te bewaren, mij de mogelijkheden en het te verwachten resultaat te laten zien. Kortom een vakman en bovendien een fijn mens. De gebitsrenovatie was voor mij meer dan de moeite waard!

gele tanden facings
Joop

Eindhoven

Graag wil ik jullie danken voor het uitstekende werk wat jullie geleverd hebben in combinatie met mijn tandarts Peter Gits te Eindhoven. Het resultaat is verbluffend en krijg vaak complimenten. Wat voor mij op de voorgrond staat is dat het “nieuwe” er natuurlijk uit moet zien en daar zijn jullie zeker in geslaagd. Ik ben blij dat de heer Gits mij naar jullie heeft gestuurd voor het maken van een implantaat en de facings, het past prachtig in het geheel en het oogt alsof het altijd zo geweest is.

Oude kroon op implantaat
Lies Brandsma-Kleine

Beverwijk

Even een bedankje, wat zijn jullie geweldig !!
Echt STERREN ! wat een waanzinnig stukje werk hebben jullie afgeleverd. Zo
gelukkig !
Heb nu gewoon een Pareltje in mijn mond ipv een klomp/kroon. Grandioos, ben
mijn tandarts ook zeer dankbaar dat hij mij naar jullie heeft toe verwezen.
Nogmaals ontzettend bedankt, ik kan weer heerlijk lachen !!

Oude kroon keramische kroon
Mw. Tjerkstra

Woerden

Beste Eric en Ronald
Het afbreken van m'n (al oudere) kroon van m'n voortand was een grote schok
voor me. Na nare tandarts ervaringen wist ik even niet meer wat te doen. Bij
toeval kwam ik terecht bij Eric Tak van Lindenhof Woerden.
Hij adviseerde me om 6 nieuwe kronen voor te laten plaatsen in samenwerking
met Esthetic Dental Team. Zijn pleidooi om die kronen door jullie te laten
maken sloeg snel bij mij aan. Door deze overtuigende informatie van Eric en
na mijn eerste contact met jullie kreeg ik weer vertrouwen in het proces.
Jullie hebben de kronen zeer vakkundig en met grote zorg gemaakt. Het
resultaat overtreft mijn verwachtingen. Ze zijn prachtig geworden, passen
perfect bij mij en zijn goed geplaatst.
Het feit dat mijn gebit voor mijn omgeving zowel als voor mij niet meer
opvalt is het bewijs dat jullie vakwerk tot een heel natuurlijke uitstraling
heeft geleid!
Ik ben er super blij mee! Dank jullie wel!
En als ik in de toekomst weer een esthetische tandzorg nodig heb... weet ik
waar ik moet zijn!
Veel succes!

Gerda Tjerkstra

facings kronen Oude tanden kronen en facings
Diana

Breda

Door een aangeboren afwijking waarbij het glazuur op mijn tanden ontbreekt ( amelogenesis imperfecta) heb ik ongeveer 15 jaar geleden al mijn tanden en kiezen moeten laten vervangen door kronen.
Doordat mijn oudste zoon dezelfde afwijking heeft ben ik een aantal jaren geleden via Dr. P. Mel van het CBT in Breda in contact gekomen met het Esthetic Dental Team.
Wat een ervaring was dat. Ze zijn erg vakkundig, hebben oog voor detail, luisteren naar de wensen die je hebt, zijn eerlijk en oprecht.
Mijn zoon heeft intussen alweer een tijdje een prachtig gebit wat niet van echt te onderscheiden is.
Inmiddels waren er bij mij na 15 jaar meerdere kronen aan vervanging toe en ik heb geen moment geaarzeld toen Dr. Mel voorstelde om mijn nieuwe kronen te laten vervaardigen door Ronald Mak en Floris Schaap van Esthetic Dental Team.
Ik ben daarvoor meerdere keren naar Hilversum geweest en kan niet anders dan beamen dat ze wederom een prachtig staaltje van perfectie hebben afgeleverd.
Dr. Mel, Ronald en Floris: Hartelijk Dank, jullie zijn een topteam!!!

Martin Verbokkem

Arnhem

In overleg met mijn tandarts besloten om de tanden direct naast mijn twee voortanden te laten voorzien van nette facings. Hij werkt al enige jaren samen met Esthetic Dental Team.
Op deze tanden was in het verleden een composiet facing gezet, maar die misten elke transparantie en waren in de loop van de tijd wat verkleurd.
Bij Esthetic Dental Team twee prachtige facings laten maken. Perfect passend en heel mooi matchend met de kleur van de andere tanden.
Echt heel mooi werk en een fijne rustige sfeer bij het bepalen van de kleur en het passen.
Prachtig werk mannen!
Nog bedankt en heel veel succes.
Martin Verbokkem
Arnhem

Marielle

Apeldoorn

Super tevreden ben ik mijn nieuwe uitstraling. Na 5 beugels en diverse mogelijkheden te hebben bekeken kwam ik via een vriendin terecht bij haar man Ronald.
Samen hebben we gekeken naar de mogelijkheden om met deze redelijk nieuwe methode mijn tanden beter op elkaar te laten aansluiten.
Het resultaat is echt super mooi geworden. Het is inmiddels alweer 5 jaar geleden en ze zitten nog net zo mooi als toen ik ze net had. Geen geslijp aan je tanden. Gewoon je eigen tanden behouden, anders had ik het ook niet aan gedurfd. Het is waar, als je tanden mooi zijn, dan straal je ook meer! Dus ik ben zeer tevreden.

gele tanden facings veneers veneer lumineer
S. Terpstra

Breda

Na een heftig ongeluk, 2,5 jaar een deel van mijn tanden moeten missen. Na meerdere operaties en het dragen van een beugel, was het mogelijk om eindelijk mijn tanden te herstellen. Er is ontzettend goed gekeken naar de vorm van mijn oude gebit van voor het ongeluk. Ook is de kleur erg goed en natuurlijk en sluit aan op mijn eigen gebit. Doordat ik door de klap een stuk bot van mijn kaak mis, blijf ik kritisch op mijn gebit en moet ik accepteren dat het nooit meer hetzelfde zal worden. Ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat! Ook van mijn omgeving krijgt ik erg positieve reacties! Heerlijk om weer te kunnen lachen zonder dat iemand vraagt wat er met mijn gebit gebeurd is.

Ik ben dan ook zeer tevreden met de deskundigheid van Esthetic Dental Team. De prettige sfeer en persoonlijke ontvangst zorgen er voor dat je je echt op je gemak voelt. Er werd door Floris Schaap echt de tijd genomen om er voor te zorgen dat ik met een goed gevoel naar huis ging.

facing en implantaatkronen ontbreken tand facings en kronen op implantaat
Hr. E.J. Slotboom

Hilversum

Jarenlang heb ik met een gebit gelopen waar ik niet tevreden mee was. In mijn tienerjaren is tijdens sporten een ongelukje gebeurd en mijn voortand, met wortel en al, verliet daarbij mijn mond. Na vele bezoekjes aan vele orthodontisten en een paar kronen verder was ik nog steeds niet tevreden. Via mijn tandarts kwam ik in contact met Ronald en Floris. Hulde aan deze mannen. Ze hebben mij volledig op de hoogte gesteld wat er allemaal mogelijk was en zo ging ik goed voorbereid onder behandeling voor 11 facings en een implantaat kroon. Inmiddels durf ik weer breeduit te lachen. Ik heb er geen omkijken meer naar en het ziet er fantastisch uit.

ontbreken tand 11 facings en kroon op implantaat
Vonk

Na enige jaren met een prothese aan de bovenkaak, was ik er klaar mee om hier nog verder mee rond te lopen. ik voelde mij daardoor steeds meer bewust dat ik alsmaar weer een jaar ouder wordt.
Door mijn functie waarin ik mede toch ook enige representativiteit in mijn voorkomen moet hebben en je gebit daarbij ook mede bepalend is, had ik met mijn tandarts (Esthetische Tandheelkunde Woerden) hier reeds een aantal keren over de diverse mogelijkheden gesproken. Uiteindelijk heeft hij met het Esthetic Dental Team in Hilversum contact gezocht (Floris Schaap en Ronald Mak) en hierover van gedachten gewisseld en kwamen tot een fantastische oplossing.
Na eerst bij Ronald en Floris de intake te hebben gehad, hebben zij vanuit alle hoeken foto's van mijn bovenkaak gemaakt, zowel met gesloten, open en lachende mond. Hierop waren beide in staat om een tijdelijke brug te maken, die zo natuurgetrouw, zowel op tandlengte als kleurstelling, geen geweld aan het uiterlijk zou doen en deze zelfs optimaal en verbeterd kon worden. Na 6 weken en frequente controle via mijn tandarts (Esthetische Tandheelkunde Woerden), was dan eindelijk het moment aangebroken om de definitieve versie voor finale plaatsing uit te gaan voeren. De 6 weken werden gebruikt om het geheel zo natuurgetrouw te produceren. Men had daarvoor gekozen voor een 12 delige zirconia brug, die in de bovenkaak werd geplaatst waarbij mede gebruik is gemaakt van tandvlees keramiek bij de voortanden.
Het geheel is bij Ronald en Floris getest en is men met nauwkeurige precisie en gedetailleerd begonnen met de afwerking. Het geheel nam daarbij circa 3 uur in beslag. De toewijding en vakmanschap van beide heren, gaf mij dan ook vanaf het begin het volste vertrouwen in hun capaciteiten.
Nadat het geheel gereed was, kon ik met de nieuwe brug direct terug naar mijn tandarts (Esthetische Tandheelkunde Woerden), welke al in spannende afwachting was van mijn komst om de 12 delige zirconia brug definitief voor de plaatsing uit te voeren.
De professionaliteit van zowel Floris als Ronald en hun vakmanschap alsmede mijn tandarts, hebben mij een fantastische brug opgeleverd, waarmee ik ook weer met uiterlijke aantrekkelijkheid en vanzelfsprekend goed onderhoud, de rest van mijn leven kan doen.
Andre J. Vonk
3 oktober 2016

Keramische brug Keramische brug
Nicoline

Amsterdam

Hoi Ronald,
Ze zitten erin hoor en ze zijn prachtig. Het plaatsen duurde even, maar dan heb je ook wat :-). Gek genoeg hoef ik er bijna niet aan te wennen. Dank voor het mooie werk en Caroline / Kelly heb ik al bedankt voor hun prestatie.
groet,
Nicoline

facings facings facings
Pien

Amsterdam

Beste Ronald,

Graag stuur ik je nog even met dikke complimenten het weekend in.
Ik wil je bedanken voor je scherpe blik, je doorzettingsvermogen en onophoudelijke drang naar perfectie.

Dit alles maakt dat ik superblij met m'n twee nieuwe voortandjes rondloop!
We hebben inderdaad het neutrale cement gebruikt en dat is simpelweg perfect.
Zelfs ik denk dat dit mijn eigen tanden zijn, hahaha!

Als ik in Hilversum ben, kom ik nog eens langs om te showen.
Dankjewel voor alles en keep rocking it!

Hartelijke groet,

Pien

Astrid

Vleuten

Beste Ronald en Floris,

Dit voorjaar ben ik bij jullie geweest omdat er een schilfer van mijn facing was afgesprongen (ik dacht in 2012 gemaakt door jullie en geplaatst in Woerden).
Vandaag is bij mij een nieuwe facing op mijn rechtervoortand geplaatst door Olga en Michiel, Kliniek voor Tandheelkunde Woerden.

Ik wil jullie enorm bedanken! Allereerst dat jullie onder garantie een nieuwe facing voor me hebben gemaakt. Maar dat niet alleen:

· Ik heb het bezoek aan jullie kantoor in Hilversum als heel prettig ervaren, ontspannen en heel professioneel.
· De facing die jullie in 2012 gemaakt hebben zag er echt geweldig uit!
· De facing die jullie nu hebben gemaakt ziet er weer prachtig uit! En zelfs mijn bitje past, dus op de millimeter nauwkeurig, echt vakwerk!
· Ik kan weer de hele dag onbezorgd lachenJ
· Jullie hadden al mijn gegevens nog, dus jullie organisatie zit ook strak in elkaar en laat jullie professionaliteit zien.

Oftewel Dank jullie wel!

Rina van Schaik

Enschede

Door een nikkel allergie was ik genoodzaakt om alle metalen kronen in mijn mond te laten vervangen. Ruim een jaar ben ik op zoek geweest naar mooie kronen en facings. In deze zoektocht werd mij al snel duidelijk dat er veel lelijke en goedkope producten op de markt zijn. Na een hele slechte ervaring (en de aflevering van prutswerk) bij een commerciële smile kliniek in Amsterdam, kwam ik uiteindelijk terecht bij het Esthetic Dental Team. Hier maken ze prachtige tanden en kiezen.

Ik ben begeleid door Ronald Mak. Er werd uitgebreid geluisterd naar mijn wensen en hij deed er alles aan om dit te realiseren. Hij adviseerde mij om samen te gaan werken met een tandarts waar hij goede ervaringen mee heeft: Christiaan de Virgiliis van Mondzorg in Huizen.

Ik ben zelf een perfectionist en had het geluk dat zowel Ronald als Christiaan dit ook zijn. Zij blonken uit in:
- Vakmanschap
- Passie voor het vak
- Klantvriendelijkheid
- Perfectionisme
- Oog voor detail
- Geïnteresseerdheid in de mens achter de patiënt
- Eerlijkheid

In januari 2016 was mijn laatste behandeling. Sinds die dag heb ik nooit meer pijn in mijn mond gehad. Dat is na 30 jaar pijnklachten een geweldige ervaring. Het eindresultaat voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het past perfect en ziet er schitterend uit. Tot in detail klopt alles wat er voor mij is gemaakt.
Ik kom hierbij tot de conclusie dat Ronald Mak en Christiaan de Virgiliis tot de top binnen hun vakgebied behoren. Ik kan ze aan iedereen van harte aanbevelen. Als je gaat voor topkwaliteit tegen schappelijke prijzen, dan ben je bij hen aan het juiste adres.

Hr. de Klerk

Na bijna 30 jaar de zelfde kronen gedragen te hebben waren deze echt wel aan vervanging toe. Mijn tandarts in Rotterdam werkt graag met het Esthetic Dental Team samen en ik begrijp wel waarom. Het was het waard om hiervoor naar Hilversum te gaan. Ik kan oprecht zeggen dat goed voor Floris niet goed genoeg is, hij maakt het nog net even wat beter. Hij heeft een hele mooie samenhang gemaakt in de kleurnuances van mijn bestaande tanden om zo een prachtig geheel te maken dat er zeer natuurgetrouw uit ziet. Hier wordt met passie en vakmanschap gewerkt.
Marco Klerk

mooie lach kapotte tanden, tanden vervangen Mooie tanden
Barbara van Tongeren

Al lange tijd ergerde ik mij aan de kleur van mijn tanden. Lachen deed ik vaak met een hand voor mijn mond…
Door middel van bleken ontstond niet het gewenste resultaat waardoor er na verloop van tijd over facings is gesproken.
In samenwerking met de Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde in Woerden (Erik Tak) en Esthetic Dental Team (Floris Schaap)
zijn toen natuurlijke facings voor mij gemaakt.
Ik ben meerdere malen in Hilversum op bezoek geweest. Er werd uitgebreid de tijd genomen om alles te bekijken en eventueel
aan te passen, vragen te beantwoorden en foto’s te maken, alles op een rustige erg vriendelijke wijze. Dit heb ik als zeer prettig ervaren.
Uiteindelijk zijn er onlangs acht natuurlijke facings bij mij geplaatst. Het was een lange dag maar het resultaat is daar ook naar.
De facings zijn qua vorm gelijk gebleven aan mijn natuurlijke tanden, daardoor valt het weinig mensen op.
Ik heb nu mooie lichte, natuurlijke tanden en durf weer voluit te lachen zonder hierbij na te denken!

facings facing veneer tand Facings veneers lumineers natuurlijk
Kim Post

Beste Floris,
Nadat ik ongeveer 2 jaar met tandarts en paradontoloog bezig ben geweest om mijn tandvlees gezond te krijgen was het afgelopen voorjaar eindelijk zover dat ik iets aan mijn tanden kon laten doen.
Ik was al zeer lange tijd niet tevreden over mijn voortanden; ze stonden scheef, met grote ruimtes ertussen, allemaal totaal niet symetrisch en alles behalve mooi.
Ik wilde zo graag een mooie, natuurlijke glimlach.
Via mijn tandarts ben ik bij jullie terechtgekomen.
Met grote deskundigheid, professionaliteit en ook belangrijk, snelheid, heb je mij super blij gemaakt met mijn 6 nieuwe tanden. Binnen 2 maanden was het gebeurd.
Het ziet, en voelt heel erg natuurlijk aan. Het heeft totaal geen “nep” effect, maar het klopt gewoon… De meeste mensen zien niet eens verschil, maar ik wel, en dat is het belangrijkste.
Heel erg bedankt voor het mooie werk, Julie hebben mij heel gelukkig gemaakt!!

Mvg,

Kim Post

Facings scheve gele tanden Facings veneers lumineers
Yvonne

Er zijn bijna geen woorden voor hoe ontzettend blij ik ben met mijn 'nieuwe' gebit.. Wat een vakmanschap en wat een prachtig resultaat! Ik ben zeer tevreden over de wijze waarop ik gedurende het gehele proces ben behandeld bij Esthetic Dental Team. Alles wordt aangepast op de patiënt en werkelijk waar niets is teveel. Precies, geduld en aandacht. Ik ben ontzettend blij!

facing veneer tand facing veneer tand
Nous

Beste Ronald,
Mijn dochter is weer heel gelukkig met haar tanden. Ze voelt zich weer 'compleet' !
Wat hebben jullie haar tanden prachtig nagemaakt, ze lijken precies op haar originele gebit.
Hopelijk kan zij ondanks de kwetsbaarheid er voorlopig de komende jaren mee vooruit.

Hartelijk dank voor jullie inzet en vriendelijkheid!

Warme groet,
Nous

ontbreken van tand happy smile
Liselotte

Woerden

Met oligodontie ben ik geboren met te weinig kiezen, met als gevolg slijtage van mijn gebit. Het Esthetic Dental Team heeft facings geplaatst op mijn voorste zes boventanden. Hieraan is duidelijk met zorg en aandacht gewerkt en er werd geluisterd naar vragen, zorgen en wensen. Wat ben ik blij: het zit als gegoten, is sterk en ziet er super natuurlijk uit. Een mooi gebit doet veel met je gezicht. Heel veel dank!

Groeten, Liselotte

facings facing veneer tand facings
Anne

Als kind heb ik een beugel gedragen en in die tijd werd er bij mij een goede kies getrokken om ruimte te maken voor een andere. Dit betekende in mijn geval dat ik geen mooie boog meer had in mijn bovengebit, er zat daarna een soort hoek in. Toen dit echt storend voor mij werd heeft mijn tandarts her en der composiet geplakt om dit beeld te verbeteren. In eerste instantie was ik tevreden maar naarmate ik ouder werd verkleurden ook de tanden dus er kwam een duidelijk verschil tussen de tanden en kiezen met en zonder composiet. Met alle vernieuwde technieken en publicaties van de afgelopen jaren was het tijd om hier wat aan te doen.
Ik ben zelf op zoektocht gegaan naar een esthetisch tandarts en belande in een stoel waar deze tandarts met het grootste gemak zei dat hij al mijn tanden wel af kon slijpen en daar facings op kon zetten. Het enige wat ik hoefde te doen was de kleur bepalen, hij bepaalde dan zelf het verdere aanzicht van het gebit. Hierover was ik geshockeerd, een prima gebit in mijn geval, zomaar afslijpen alsof het niets is. Dit wilde ik absoluut niet.
Via internet ging ik op zoek en kwam ik op vele sites terecht maar de site van Esthetic Dental Team sprak mij gelijk aan en heb deze helemaal uitgeplozen. Wat mij het meeste aansprak is het directe contact met de tandtechnieker zelf, gewoon met degene die de facings gaat maken. Daar kan je direct je wensen kenbaar maken en ook wat je perse niet wil, er was duidelijk overleg met elkaar.
Ik was behoorlijke lastige en veeleisende patient omdat ik bleef twijfelen of ik dit wel echt wilde doorzetten. Uiteindelijk heb ik de stap gezet en zijn de facings geplaatst. Het resultaat is verbluffend en prachtig. Ik ben er heel erg blij mee en ben steeds verbaasd dat het eigenlijk niemand opvalt wat overigens precies is wat ik wilde.
De tandarts die de facings geplaatst heeft was erg te spreken over het feit dat ze precies pasten, hij hoefde er zelf niets meer aan te doen. Dat kom je niet vaak tegen zei hij. Daarnaast vond hij dat ze erg professioneel gemaakt waren en van uitstekend materiaal.
Dank voor de begeleiding, het mooie resultaat maar vooral voor het geduld!

Irma

Mijn voortanden stonden scheef en waren verkleurd. Ik wilde daar graag wat aan laten doen.
Ik heb verschillende keren met Floris aan de telefoon gezeten voor informatie.
Alle keren nam hij de tijd. Tevens komt hij zeer betrouwbaar, rustig en professioneel over.
In samenwerking met de tandarts Christiaan Virgillius van Mondzorg Huizen besloot ik om de stap te zetten om 4 facings te laten plaatsen.
De samenwerking is ontzettend goed tussen deze twee.

Floris, Ronald en Christiaan hebben echt liefde voor het vak.
Ze hebben oog voor detail en zijn zeer........zeer kundig.
Ze nemen de tijd en ze leveren echt kwaliteit.

Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Het is mooi en natuurlijk.
Je voelt de facings helemaal niet zitten!

Ik kan het iedereen aanraden die wat aan zijn tanden wil laten doen.

Ik wil jullie graag bedanken!

Groetjes, Irma

Gedraaide tanden Facings veneers lumineers
Magda Innemee

Nogmaals dank voor de vakkundige manier waarop je mijn kronen hebt gemaakt.
Ook de persoonlijke begeleiding en afstemming heb ik erg gewaardeerd.
Vanmorgen vond ik het allemaal nog spannend en dan ben ik altijd een beetje
afwachtend. Maar nu ze er eenmaal in zitten zie ik pas echt hoe mooi het
geworden is. Ik ben er echt heel blij mee.
Veel succes met jullie mooie werk!

Hartelijke groeten, Magda Innemee

Oude kronen met donkere rand Niewe kronen
G.J. Klapwijk

Westereen

Foto´s volgen nog...

Met dank aan EDT en Mondzorg Huizen.

Een complete gebitsrehabilitatie.
Sinds mijn pubertijd een zwak gebit met vele vullingen, versleten kronen en een mindere beet.
Nu 60+, een stralend gebit, goed sluitend en functionerend, daar kon ik vroeger slechts van dromen.
En wel eigen tanden, geen kunstgebit!

Wonderen bestaan niet, wel top tandtechnici en top tandartsen met vakkennis, kennis van esthetica en patientenzorg. Uit ervaring weet ik dat het 'vinden' van zulke specialisten niet simpel is.

Een eerste kennismakingsgesprek met EDT Floris Schaap in augustus 2013, de laatste elementen geplaatst door tandarts de Virgiliis in december 2014.
Behandelingen van wortelkanaalbehandelingen tot tandvleestransplantatie, het plaatsen van brug, kronen, inlays, onlays en facings voor 26 elementen met beetverhoging!
Dat klinkt bijna als dramatisch, maar de gesprekken en behandelingen heb ik met geduld en vertrouwen ondergaan, de uitleg en vorderingen waren constant zeer bemoedigend. Hoe alle elementen passen en het aanzicht, vorm en kleur verbeteren is geweldig.

Samengevat; de kunde van en mijn ervaringen met EDT, Floris Schaap en Ronald Mak zijn top.

De verwijzing naar en behandelingen uitgevoerd door tandarts Christiaan de Virgiliis van Mondzorg Huizen had niet beter gekund.
Voor mij een absoluut top-team, voor Mondzorg zeer aanbevolen.

G.J. Klapwijk

Magda

Nogmaals dank voor de vakkundige manier waarop je mijn kronen hebt gemaakt.
Ook de persoonlijke begeleiding en afstemming heb ik erg gewaardeerd.
Vanmorgen vond ik het allemaal nog spannend en dan ben ik altijd een beetje
afwachtend. Maar nu ze er eenmaal in zitten zie ik pas echt hoe mooi het
geworden is. Ik ben er echt heel blij mee.
Veel succes met jullie mooie werk!

Oude kronen met donkere rand Keramische kronen
Jorien

Een aantal jaren geleden heb ik mij ingeschreven bij De Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde in Woerden. Door nalatigheid van mijn vorige tandarts zijn mijn voortanden, na een periode van 2 jaar met beugel, langzaam van stand veranderd. Ik was niet tevreden met mijn gebit en ik wilde hier graag wat aan laten doen.

Tijdens mijn eerste afspraak bij De Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde werd er gekeken naar de stand van mijn gebit. Eric hoorde mijn verhaal aan en stelde in eerste instantie voor om opnieuw een orthodontie behandeling te ondergaan. Omdat ik reeds een orthodontie behandeling heb ondergaan, zag ik hier van af. Ik informeerde Eric naar facings.

Eric gaf aan succesvol samen te werken met het Esthetic Dental Team in Hilversum. Hij liet mij enkele voor- en na foto’s zien. De resultaten zagen er goed uit. Ik vroeg Eric om wat bedenktijd. Uiteindelijk besloot ik 6 porseleinen facings te laten plaatsen.

Ik kon snel terecht en daar was ik erg blij mee. Er werden verschillende afdrukken en foto’s gemaakt in Woerden en in Hilversum. Vervolgens kreeg ik 6 ‘noodfacings' om de tijd te overbruggen die nodig was om de porseleinen facings te produceren in het lab van het Esthetic Dental Team. Na circa twee weken werden de porseleinen facings geplaatst.

Na ongeveer 2 jaar dragingstijd is er een klein stukje afgebroken aan de bovenkant van één van de facings. Ik ben daarom terug gegaan naar Hilversum. In Hilversum hebben ze mij vervolgens uitstekend geholpen. Ik heb een nieuwe facing gekregen en de facing sluit perfect aan.

Ik draag mijn facings nu een paar jaar en ik ben zeer tevreden. De porseleinen facings zijn niet te onderscheiden van ‘echte' tanden. Eén van de tandartsen binnen de praktijk zag in eerste instantie niet eens dat er zes facings bij mij waren geplaatst. Leuk om dit van een tandarts te horen die dagelijks met tanden aan het werk is. Een groot compliment voor het werk van het Esthetic Dental Team.

Bij deze wil ik De Praktijk voor Esthetische Tandheelkunde en, in het bijzonder, het Esthetic Dental Team bedanken voor het resultaat en de service die zij mij geleverd hebben. Ik ben erg tevreden.

Jorien.

Lumineers facing facings veneer veneers Geroteerde en verkleurde tanden
Sana

Vanaf mijn 15e tot mijn 20ste had ik een etsbrug met een grijze achterplaat. Dit schemerde door mijn voortand heen en stond niet mooi. Vaak dachten anderen dat mijn voortand nep was, terwijl dit niet zo was. Ik wilde graag een volledige keramische etsbrug. Ik werd door mijn tandarts doorverwezen naar Esthetic Dental Team om deze te laten maken. Ik twijfelde eerst nog of ik een implantaat moest nemen, maar ben toch voor de etsbrug gegaan. Ik werd vriendelijk ontvangen. Toen mijn etsbrug werd geplaatst bij de tandarts wist ik niet wat ik zag! Het zag er geweldig uit, veel beter dan ik verwachtte en hoopte en hier ben ik nog steeds erg blij mee. Het is nauwelijks te zien dat het een etsbrug is, ik wil het team hiervoor erg bedanken en ook iedereen aanraden om voor hen te kiezen!

ontbreken van tand Eindresultaat met etsbrug
Eliane Poort

Nog heel erg bedankt voor de ontzettend mooie voortanden die ik nu heb. Ik
ben er ontzettend blij mee.

Met vriendelijke groet,
Eliane

facing veneer tand Kronen
Ann

Bussum

Beste Ronald,

wilde nog even zeggen hoe blij ik ben met de facings en kronen,
het is heel erg mooi geworden en voelt heel goed.

Facings Facings veneers lumineers
Marjolijn Oomens

Amsterdam

Ik was niet tevreden met de stand van mijn tanden en had een verkleurde snijtand waar ik graag iets aan wilde laten doen. Eerst heb ik twee jaar een beugel gehad en toen die eruit was, besloot ik samen met mijn tandarts uit Amsterdam een facing te laten plaatsen op de verkleurde snijtand. Hij werkt al jaren samen met Esthetic Dental Team. Ik ben zelf tandarts en dus erg perfectionistisch en precies als het op mijn eigen gebit aankomt en zeker als het om een voortand gaat! Van tevoren had ik al gewaarschuwd dat ik 'een lastige en kritische patiënt' zou zijn ondanks dat ik me realiseer dat het maken van 1 facing tussen eigen tanden erg moeilijk is. Toen de facing was gemaakt, was ik dan ook niet direct tevreden over met name over de kleur. Floris begreep direct wat ik bedoelde en had aan enkele woorden genoeg om met wat aanpassen de facing voor mij perfect te maken. Het eindresultaat is zó natuurlijk dat zelfs mijn collega-tandartsen en kaakchirurgen niet zien dat het om een facing gaat! Het is prettig om te merken dat Esthetic Dental Team net zo perfectionistisch is als ik, wat tot een prachtig eindresultaat heeft geleid. Ik kan dit tandtechnisch laboratorium aanbevelen aan alle patiënten én tandartsen.

Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je inzet met mooi eindresultaat; ik ben er heel erg blij mee.

Succes met al jullie werk,

Groetjes
Marjolijn

Facings facing veneer tand Facings facing veneer tand
Ilse

De Meern

Out of the box

Zo vaak is het me overkomen dat mij werd verteld, dat iets niet mogelijk is, dat ik er maar mee moet leven of dat ik het maar moet accepteren.
Ik kan legio voorbeelden noemen waarbij ik na verloop van tijd of velen jaren later ineens tegen de juiste persoon aan loop en iets dan wel mogelijk blijkt te zijn.
Ik noem geen voorbeelden, maar zal het bij het gelukkige moment houden waarop ik terecht kwam bij het Esthetic Dental Team in Hilversum. In de voorafgaande jaren had ik zijdelings al meerdere malen geïnformeerd naar mogelijkheden van facings of een beter aangezicht van 2 voortanden en een ondertand die mij vreselijk hinderde. Vanwege angstklachten was mijn bezoek aan de tandarts lange tijd beperkt gebleven tot de hoofdzakelijke jaarlijkse controlebezoeken, maar na het wegvallen van tweemaal een tandarts waarin ik eindelijk wat vertrouwen had gekregen, stopte ook deze bezoeken aan de tandarts. Mijn gebit was er daardoor niet op vooruitgegaan. Mijn gebit was lange tijd goed onderhouden maar het verdiende geen schoonheidsprijs. Dat hoefde wat mij betreft ook niet, maar wel wilde ik graag dat het bij het eerst optische gezicht, esthetisch meer klopte. Tot nog toe had de tandarts mij doen geloven dat de orthodontist de enige weg was. Bijna had ik de hoop opgegeven, totdat ik via via hoorde over de mogelijkheden van een make-over. Een orthodontist vond ik een te lang traject. Daarnaast veranderd dat niks aan de eigenschappen van de tanden zelf. Ik wilde een makkelijke snellere oplossing welke niet al te veel tijd in beslag zou nemen. Dat is het ook geworden.
Bij het googlen kwam ik terecht op de website van het Esthetic Dental Team. De website met heel veel voorbeelden van facings etc. zag er direct al zo professioneel uit dat het me voldoende vertouwen gaf om snel een afspraak te maken. Het is allemaal heel snel gegaan. Er waren geen wachttijden en ik kon vrijwel direct terecht. Zowel de behandelingen bij de tandarts als bij het Esthetisch team verliepen op een ongedwongen, maar professionele manier van werken. Alle medewerkers waren zeer attent en doen al het mogelijke om de behandeling zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. In plaats van 2 voortanden, werden het een rij facings boven en een brug met 3 facings onder. Vanwege het achterstallige onderhoud aan mijn gebit heb ik eerst een voortraject doorlopen waarin alles grondig en uitgebreid werd aangepakt. Het geheel het voortraject plus de uiteindelijke plaatsing van facings heeft in totaal 1 jaar in beslag genomen. Ik kan niet anders zeggen dan dat het Esthetic Dental Team en Tandheelkunst ware kunst hebben beoefend en mijn wens in vervulling hebben laten gaan. Hiervoor wil ik het esthetisch team van Eric Tak, het laboratorium en allen die mij hun deskundige diensten hebben verleend, nogmaals hartelijk bedanken. Het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven en ik durf nu weer mijn lach te tonen.
Het heeft mij wederom duidelijk gemaakt dat kansen niet voorbehouden zijn aan een enkel persoon, maar de gemene deler is van meerdere personen. Durf te geloven in hen die uitzonderlijke situaties als een uitdaging zien en het aandurven om ook dan in mogelijkheden te denken. Of zoals Ronald Mak van het laboratorium Esthetic Dental Team het wel noemde “out of the box durven denken”. Mensen zijn vaak geneigd de traditionele weg te bewandelen en durven niet buiten de geijkte paden te lopen.
Daar weet het Esthetic Dental Team alles van. Ik wens hen heel veel succes en heel veel werkplezier nu en in de toekomst.

Ilse

Bekijk hier meerder foto´s. scheve tanden Facings veneers lumineers
Fleur B.

Beste Ronald en Floris,

Afgelopen zomer hebben jullie zes facings voor mij gemaakt. Ik ben daar zeer gelukkig mee. Het zijn net echte tanden. Het koste mij wel een aantal zittingen maar dat had ik er graag voor over. Naar aanleiding van mijn ervaringen heeft mijn schoonzus ook haar voortanden laten doen maar wel bij een andere tandarts. De facings waren diezelfde dag al klaar omdat ze door een apparaat gemaakt waren. Zij is hier totaal niet tevreden over en ik moet zeggen dat ik het zelf ook niet mooi vindt dus nu extra blij met mijn eigen tanden (facings) :-). De facings zijn niet mooi van vorm en kleur. De tandarts wilt het niet opnieuw doen dus nu gaat ze alsnog naar een tandarts die samenwerkt met Esthetic Dental Team en daardoor dus helaas dubbele kosten. Dit wilde ik jullie graag even laten weten!

Met vriendelijke groet,
Fleur

Mandy Janssen

Beste Ronald en Floris,
In het najaar 2012 begon ik samen met mijn tandarts Jennifer Lapar (tandheelkunst Woerden) aan een kleine renovatie van mijn boven gebit.
Na allerlei mogelijkheden onderzocht te hebben, heeft Jennifer samen met het team van Esthetic Dental een plan opgesteld zodat het boven gebit na renovatie er helemaal nieuw uit zou gaan zien.
Het waren bij de tandarts pittige behandelingen, vervolgens naar Hilversum om te bekijken wat het beste resultaat zou zijn voor mijn boven gebit.
Zelf had ik er na mijn eerste bezoek een heel goed gevoel over. Dit is een zeer kundig team!
Na plaatsing van de noodvoorziening kon ik al een beetje inschatten hoe de definitieve versie zou gaan worden.
Echter was dit een verkeerde inschatting want na het ophalen en passen van de definitieve versie en de extra service van Ronald en Floris, is het eindresultaat ongelooflijk mooi geworden. Nog mooier dan ik had verwacht en had gehoopt.
Het gebit ziet er natuurlijk uit en het geeft mijn gezicht een mooiere uitstraling. Ik kan mij niet herinneren ooit zoveel in de spiegel gekeken te hebben als nu...
De reactie zijn ook erg leuk om te horen.
Bedankt Ronald en Floris voor dit prachtige eindresultaat!

Bekijk hier meer foto´s van de behandeling facings, veneers Oude kronen Facings
Ina Bosman

Beste Ronald,
Na een jaar er over nagedacht te hebben ging ik zoeken naar een oplossing voor mijn vergeelde boventanden.
Mijn eigen tandarts vond het eigenlijk zonde om facings te plaatsen, omdat hij mijn tanden daar te goed voor vond, i.v.m. het beslijpen van je tanden.
Al zoekende kwam ik bij jullie terecht.
Omdat er bij jullie niet of bijna niet geslepen hoefde te worden was mijn interesse gewekt.
Bijna een maand geleden zijn mijn facings geplaatst.
Ik wil je laten weten dat ik er heel erg blij mee ben. Ik durf weer voluit te lachen (Is toch belangrijk in het leven).
Ik wist niets van cosmetische tandheelkunde.
Je hebt alles goed uitgelegd, zodat ik wist hoe het eruit ging zien.
Toch vond ik het nog spannend toen ze geplaatst werden.
Maar mijn zorgen waren voor niets, het is geworden zoals ik gehoopt had.
En al drink ik mijn kopje thee, of mijn glaasje wijn, de tanden blijven wit.
Ook zeker wil ik tandarts De Virgiliis heel erg bedanken. Hij heeft het uiteindelijk afgemaakt.
Ook bij hem werd alles goed uitgelegd, en nam de tijd voor mij.
Er hing ook een prettige sfeer, ook door de vriendelijke assistentes.
Ik ben blij dat het klaar is, maar ik zou het zo weer doen.

Met vriendelijke groet,
Ina Bosman

Van dieren

Mijn 4 voortanden zijn in het verleden opgebouwd met composiet. Dit materiaal verkleurde snel en ik zat daarom ook vaak bij de tandarts om de opbouw weer overnieuw te laten doen, met nooit echt een bevredigend resultaat. Ook vond ik het altijd erg vervelend om er naar te vragen omdat tandartsen (ik heb er al heel wat gezien) zeiden dat het normaal is dat tanden verkleuren en er niet echt op zaten te wachten het opnieuw te doen. Ik ben op een gegeven moment op internet gaan kijken naar facings en zag dat er op dit gebied veel mogelijk is waarbij een mooi resultaat bereikt kan worden. Ik ben naar een cosmetische tandarts toegegaan die mij verzekerde van een mooie lach. De dag dat de tanden beslepen zouden worden kreeg ik het spaansbenauwd toen hij ook de achterkant van mijn tanden aan het beslijpen was, bij facings worden namelijk alleen de voorkant van de tanden beslepen. De tandarts verzekerde mij dat dit goed was en dat hij de hele tijd al in zijn hoofd had dat het kronen zouden worden. Ik vond het verschrikkelijk maar het kwaad was al geschied. Tot overmaat van ramp was het resultaat absoluut niet mooi. De kleur was te donker en de tanden te lang, te breed en te bol. Het paste niet mooi bij de rest van mijn gebit waardoor het duidelijk zichtbaar was dat ik kronen had. Dit was nu juist niet de bedoeling! Ik heb 5 maanden met deze kronen rondgelopen en me er doodongelukkig bij gevoeld. Uiteindelijk ben ik weer gaan zoeken naar een andere esthetische tandarts voor een second opinion en kwam toen bij het Esthetic Dental Team terecht. Dit voelde gelijk anders, zo was er bijvoorbeeld sprake van een vanzelfsprekende samenwerking met het laboratorium (Esthetic Dental Team) en de tandarts. Hierbij kan je als cliënt op de dag van het plaatsen naar Esthetic Dental Team toegaan om de tanden te gaan passen, dit is ontzettend fijn omdat op deze manier de tanden tot in detail passend gemaakt worden. Ik was het hele tanden verhaal inmiddels goed zat en vond het ook vreselijk om weer met noodkronen te moeten rondlopen, hier werd rekening mee gehouden door die duur wat te verkorten, erg fijn. Op de dag van het passen van de kronen kwamen we erachter dat de tanden wat te doorzichtig waren en iets te donker, ik bleek nogal een lastige casus te zijn vanwege een erg lichte tandkleur. Het resultaat was echter echt acceptabel en met wit lijmmateriaal zou de kleur bijtrekken. Even later kwam Ronald naar me toe dat hij het resultaat toch niet goed genoeg vond en bang was dat ik na verloop van tijd de kronen toch te doorschijnend zou vinden. Hij heeft daarom besloten de tanden geheel opnieuw te maken! Dat noem ik nog eens service en toewijding!! Na hard doorwerken waren de tanden alsnog aan het einde van dezelfde dag klaar en de tandarts (dr de Virgiliis) heeft de kronen nog na zijn werktijd geplaatst, echt super! Ik ben nu de trotse eigenaar van een mooie lach! Ik heb m'n zelfvertrouwen weer terug en kan dit hoofdstuk afsluiten, maar moet er weer eens wat aan m'n gebit gebeuren, weet ik waar ik heen ga.
Ontzettend bedankt!

Groetjes,

Aline

facings, veneers veneers facings
Joke

Heren van Esthetic Dental Team,
Enige tijd geleden zag ik er vreselijk tegenop mijn 6 voortanden (voorzien van kronen die er al 30 jaar inzaten) te vernieuwen. Mijn zoon had mij er al op attent gemaakt dat jullie prachtige kronen konden maken. Hij had namelijk, na een brommer ongeval, zijn 2 voortanden bijna verloren en daar moesten ook kronen op. Ik was zo onder de indruk van het resultaat van zijn gebit, dat ik de stoute schoenen heb aangetrokken en me bij jullie heb gemeld. Eerst werden er uitvoerig foto’s gemaakt en er werd een behandelplan besproken. Na een bezoek aan de tandarts heb ik besloten alle 6 de voortanden te gaan vernieuwen met jullie kronen. Je gebit en vooral je voortanden zijn toch je visiteplaatje.
Wat ben ik nu een gelukkig mens! Ik kan weer volop lachen en had het vele jaren eerder moeten doen. De techniek en jullie vakmanschap is MEESTERSCHAP!
Complimenten krijg ik nu volop van vrienden en familie hoe mooi mijn gebit nu is geworden na jullie behandeling.
Iedereen die van plan is zijn tanden of kiezen te laten vernieuwen zal ik naar jullie toesturen, want Floris Schaap en Ronald Mak zijn echte vakmensen en perfectionisten! Een schitterend boek met resultaten en vele foto’s van tevreden klanten waar jullie met recht trots op kunnen zijn.
Chapeau heren voor het schitterende resultaat namens: Joke

Oude kronen met donkere randen en tandvlees Kronen
Hanny K.

Hoi Ronald en Floris,
Langs deze weg laat ik jullie weten hoe tevreden ik ben met het resultaat van het herstellen en vernieuwen van mijn gebit. Het begon in februari 2010, na een serieus mountainbike ongeval, waarbij mijn gezicht en tanden erg beschadigt raakten.
Achteraf gezin ging het herstel van mijn gezicht redelijk voorspoedig maar mijn gebit heeft het nodige geduld gevraagd, met enkele tijdelijke oplossingen. Ruim 2 jaar later en zie hier het definitieve resultaat! Wooowwww… ziet er gaaf uit toch?! Het is prachtig geworden. De brug en facing lijken en voelen als mijn eigen tanden. Ongelooflijk!
Dus alle complimenten terecht aan jullie adres. Ik ben helemaal dik tevreden!
Vriendelijke groet,
Hanny

Bekijk hier meer foto´s van de behandeling Lach kapotte tanden Keramische brug
Christa Lagemaat-Deinum

Beste Ronald,
Ik wil jullie, Esthetic Dental Team, graag ontzettend bedanken voor alles wat jullie voor mij hebben betekend. Ik ben vorig jaar bij jullie gekomen met de vraag of jullie mij konden helpen met een tweetal items. Om te beginnen tandenknars ik al van jongs af aan, wat tot resultaat had dat ik vaak hoofdpijn had. Maar ook dat mijn tandarts mij toen ik 31 was vertelde dat als het zo door zou gaan ik toch echt binnen 5 jaar aan een kunstgebit moest gaan denken. Dat zag ik niet zitten natuurlijk, zo jong al een kunstgebit. Een mogelijkheid was een beugel, om zogezegd de hersenen verkeerde/andere signalen door te geven in de hoop dat dit het knarsen zou verminderen danwel verhelpen. Ik heb 1.5 jaar met een slotjesbeugel gelopen (wat esthetisch niet nodig was overigens) maar achteraf bleek dat tevergeefs. Toen ik bij jullie kwam hebben jullie heel nauwkeurig onderzoek gedaan om te kijken of er toch een andere oplossing mogelijk zou zijn.

Tweede item was namelijk dat een jaar na mijn eerste afspraak bij jullie mijn bruiloft was gepland en door het dragen van de beugel had ik ineens meerdere spleetjes tussen mijn tanden en dan voornamelijk de voortanden, wat mij in toenenemende mate stoorde. Jullie hebben mij doorverwezen naar ACCT waar ik ben geholpen door tandarts Caroline Werkhoven en gezamenlijk zijn jullie tot een plan gekomen. Er zouden over mijn gehele gebit gedeeltelijke kronen en facings geplaatst worden die mijn gebit weer tot de oorspronkelijke beethoogte zouden brengen, mijn eigen tanden en kiezen zouden door deze methode volledig bespaard blijven. Gezien de sterkte van deze facings/kronen zou het voorkomen dat ik mijn tanden stuk knars en door het hoogteverschil zou zelfs de kans op knarsen sterk verminderd worden. De spleetjes konden tegelijkertijd mooi weggewerkt worden en ook kon ik de kleur van de facings zelf kiezen. Eigenlijk was dit teveel werk om alles binnen dat ene jaar nog te bewerkstelligen maar door jullie enorme inzet was de gehele renovatie van mijn gebit (zowel het medische gedeelte als het esthetische gedeelte) klaar voor mijn bruiloft. En ik kan jullie verzekeren op alle foto’s sta ik met een meer dan stralende lach, ook knars ik bijna niet meer waardoor de kans op slijtage sterk is verminderd en ik heb ook geen last van hoofdpijn meer. Een beter resultaat had gewoonweg niet gekund! Bij deze dus nogmaals ontzetten bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Christa Lagemaat-Deinum

Bekijk hier meer foto´s van de behandeling facings Gele tanden zonder facings Witte dunne facings
U. Ossendrijver

Op zich was ik tevreden over mijn gebit maar in mijn voortanden en de twee
tanden ernaast zaten grote vullingen die verkleurd waren. Ik ben op zoek
gegaan naar een oplossing en bij Esthetic Dental Team terecht gekomen. Er blijkt enorm
verschil in kwaliteit en prijs te zijn. Ik ken behoorlijk wat mensen met
kronen/facings en ik vind dit altijd zeer zichtbaar. Dat was ook mijn
grootste angst, van die "bolle" te gladde tanden die er absoluut niet
natuurlijk uit zien! Ik wilde eigenlijk helemaal mijn eigen tanden maar
zonder verkleuringen van de vullingen. En het is gelukt! Ben er heel blij
mee. De tanden zien er exact uit als mijn eigen tanden qua vorm en qua tint
frisser en zonder verkleuringen! Fantastisch vakwerk!

Daarnaast vindt ik Floris en Ronald vriendelijk en klantgericht. Ze toonden
begrip voor mijn angst en hebben van te voren een proef gemaakt zodat ik kon
zien wat het zou worden. Zeer prettig!

Nogmaals, erg tevreden.

Ursula Ossendrijver

Yolande

´t Harde

Operatie gehad aan mijn tandvlees. Hierdoor was een gat ontstaan tussen mijn tanden. Dit was erg lelijk. Ook waren mijn kronen erg ouderwets. Jullie hebben het geweldig opgelost. Ben erg blij met mijn 2 nieuwe kronen en facings. Ziet er mooi en natuurlijk uit. Ook de tandarts (Virgiliis) die jullie mij adviseerde was erg kundig. Dank je wel.

Oude lelijke kronen Kronen met facings op onbeslepen tanden
Peter

Zuid Holland

In samen werking met Praktijk voor Estethische Tandheelkunde en Esthetic Dental Team heb ik nieuwe tanden gekregen. In het verleden had ik geen nette tanden en dit zat mij behoorlijk in de weg. Esthetic Dental Team heeft 5 facings, en 3 nieuwe kronen ontworpen voor mij. Ik heb meerdere keren contact gehad met Esthetic Dental Team en zij hebben het ontwerp in overleg met mij gemaakt. Ik was echt verbaasd dat ik ondanks dat ik in het verleden geen mooie tanden had, nu perfecte tanden heb gekregen. Het resultaat is heel erg mooi. Mijn tanden zien er uit als natuurlijke tanden.
De vriendelijk en professionele manier van werken van Esthetic Dental Team was super. Voor mij was het een geruststelling dat zij het rustig aanpakten, precies wisten hoe je perfecte tanden maakt en voor mij de tijd namen.
Ik ben bijzonder blij met het resultaat! Ik durf weer te lachen. Het heeft mijn leven veranderd!

Peter

Marc

Caroline heeft de veneers bij me geplaatst, het resultaat is super. Ik ben er heel tevreden mee.
Ik wilde je dat toch even laten weten, zeker omdat het in zo'n korte tijd moest gebeuren, top werk!
Bedankt en succes verder,

Bekijk hier meer foto´s van de behandeling Oude situatie Facings
Martje Borsje

Zaandam

Na vele jaren medicijngebruik en angst voor de tandarts, kwam ik in aanmerking met het werk van Esthetic Dental Team.
Door middel van een nieuwe techniek van het plaatsen van facings, zonder al te veel slijpwerk en dus met behoudt van je eigen tanden, zou mijn gebit er weer stralend wit uit zien.
Bij deze wil ik Ronald Mak van Esthetic Dental Team dan ook bedanken voor de perfect gemaakte facings. Ook wil ik Caroline Werkhoven bedanken voor de perfecte plaatsing van de facings.
Echt een top samenwerking! Je voelt je helemaal op je gemak en iedereen neemt echt de tijd voor je.
Vanaf de eerste dag dat ik mijn facings had, is het alsof alles van jezelf is, niks wennen het is meteen perfect!
Ik kan alleen maar zeggen dat ik meer dan tevreden ben. Ik durf weer te lachen en om mij heen hoor ik alleen maar positieve geluiden.
Als je mij zou vragen wil je een nieuwe auto of een mooi wit gebit, dan is de keus snel gemaakt, ik zou het morgen zo weer doen!
Met vriendelijke groet Martje

Bekijk hier meer foto´s van de behandeling Facings Facings Witte tand facings
Perry Simons

Rotterdam

Na tientallen jaren met pijn gelopen te hebben is de behandeling zo'n drie jaar geleden aangevangen met de keuze voor implantaten i.p.v. het tot op dat moment gedragen frames (zowel boven - als onderkaak) voor een periode van tien jaar. De reden hiervoor lag hem in het niet meer optimaal passen van het frame en de bijkomende klachten bij een frame, zoals het onophoudelijk belasten van het tandvlees en de kaak m.n. linksonder in verband met het ontbreken van bijna alle kiezen.
Al snel was duidelijk dat mijn tandvlees in een hele slechte conditie verkeerde. Eén van de randvoorwaarden van een gebitsrestauratie (in eerste instantie partieel) is gezond tandvlees. Zij hebben toen bij mij een kentering in een stuk bewustwording over gebitshygiëne teweeggebracht. Na het plaatsen van de implantaten met herstelperioden van 8 tot 16 weken (afhankelijk van de locatie in de kaak) is in die tussenliggende periode getracht d.m.v. orthodontie de stand van de diverse elementen te verbeteren. Zelf heb ik deze periode niet als zijnde positief ervaren. Ik heb daar nimmer de indruk gekregen dat er bij de orthodontist ook naar een eindresultaat zou worden toegewerkt. Het kwam op mij, waarbij ik wil benadrukken dat het geenszins de bedoeling is om te generaliseren, heel houtje touwtje over. Dit heb ik uiteraard gecommuniceerd met Dr. L. Visch, in wiens praktijk de ortho plaatsvond.Daar ondervond ik een hele andere benadering van de 'patiënt'. Ik voelde mij niet eens patiënt, maar meer een onderdeel van een heel team. Dat geeft een heel ander gevoel als je in de stoel ligt.

De behandelingen (o.a. wortelkanaalbehandelingen en behandelingen van nog aanwezige cariës, waarbij veelvuldig gebruik werd gemaakt van een microscoop) waren soms heel erg zwaar. Sommige behandelingen duurden de hele dag. Maar juist door de behandeling als team kreeg ik net dat stukje vertrouwen en doorzettingsvermogen om ook deze behandelingen met succes te doorstaan. Je merkt daarbij wel dat naarmate de eindfase dichterbij komt, de spreekwoordelijke loodjes ook zwaarder worden. In die eindfase komt ook de rol van de tandtechnicus om de hoek kijken.

Als patiënt denk je vaak, een kroon is een kroon, maar niets is minder waar.
De hele knappe prestatie om van een situatie met een hele moeilijke (over)beet een meer passende beet te maken moet uiteraard nog vervolmaakt worden door de tandtechnici. In mijn geval die van Esthetic Dental Team in Hilversum. Ook hier bleek al weer snel sprake te zijn van een team en voelde ik mij redelijk snel op mijn gemak. Op een gegeven moment ben ik afgereisd naar Hilversum om de tandtechnici de mogelijkheid te bieden om de 'patiënt' waar het om gaat fysiek te kunnen onderzoeken en niet zoals m.i. gebruikelijk is, alleen via een gipsafdruk. Op vrijdag 13 juni 2008 was daar dan ook eindelijk de dag waar ik drie jaar naar uitgekeken heb. De definitieve kronen zouden worden geplaatst.

Na plaatsing kreeg ik een spiegel in mijn handen. Ik moet zeggen, dat ik daar behoorlijk emotioneel (in positieve zin) van werd. Wat een kunstwerk hadden de heren ervan gemaakt. Mijn wens is werkelijkheid geworden. Een hele natuurlijke uitstraling. Mensen die mij niet kennen kunnen niet zien, dat het hier om kronen gaat. Er is zelfs rekening gehouden met bepaalde lichtinvallen en kleurstellingen. Voor het eerst in zo'n 20 (!) jaar kan ik mijn kiezen weer op elkaar doen en kan ik weer redelijk normaal (ik ben nog erg voorzichtig) eten. Dit moet een positieve wending geven aan de kwaliteit van leven. Geen pijn meer en geen angst meer om je mond open te doen. Dat lijken hele basale dingen, maar op de meeste foto's sta ik met een mond dicht. Nu ben ik zo trots, dat ik zelfs soms gesommeerd moet worden om mijn mond eens dicht te doen. Helemaal top met dank aan al die professionals die mij niet als 'patiënt' maar meer als medemens en onderdeel van een team hebben behandeld.

PS. Ik gebruik wellicht hier en daar beroepstermen, maar na jarenlange behandelingen wordt je haast ervaringsdeskundige. In het bovengenoemde verhaal heb ik het bewust niet over mijn strijd met de ziektekostenverzekeraar gehad, omdat dat in deze context niet relevant is.

Bekijk hier meer foto´s van de behandeling kronen implantaat kroon opbouw brug
Quirine Anderegg

Quirine Anderegg
Amsterdam

Wat kan een mens gelukkig maken……… nieuwe tanden van Esthetic Dental Team!

Het klinkt als een reclame slogan, maar ik ben ook eerlijk gezegd alleen maar vol lof over dit team. Zij zijn bijzonder klantvriendelijk en servicegericht. En nog belangrijker dan dat:  zij hebben op zeer deskundig en vakkundig wijze nieuwe tanden (facings) gemaakt voor mijn beide voortanden. Voor de grap zou ik een andere tandtechnicus willen vragen of te zien is dat er facings zijn geplaatst. Zo natuurlijk ziet het er nu uit. Bovenal ben ik enorm blij en opgelucht. Dit was een hele goede keus.

Mijn beide voortanden zijn voor meer dan 50% afgebroken door een ongeluk. Ik heb jarenlang getwijfeld of ik kronen moest laten plaatsen. Ik zag er huizenhoog tegenop. Mijn angst voor ‘massieve blokken met een zwart randje erboven’ bleef overheersen. Zelfs al zijn twee vakanties verpest door het afbreken van de nieuw geplaatste voortanden (vulmateriaal in de vorm van een tand) en verkleurde dit materiaal vrij snel naar smoezelig bruin, ik wilde er niet aan! Pas toen voor de vierde maal een van mijn voortanden afbrak kwam het moment om voor een degelijke oplossing te kiezen. Toen bleek ook dat het mogelijk was om facings te plaatsen in plaats van kronen.

Wat ik heel goed vind aan Esthetic Dental Team:
-       Ik kon alle vragen stelde die ik had, het werd allemaal even serieus genomen.
-       De uitleg was goed, begrijpelijk en werd inzichtelijk gemaakt met modellen of plaatjes.
-       Er werd ruim de tijd genomen om tot een goede kleursamenstelling van de nieuwe tanden te komen.
-       Er was een directe communicatie met de tandarts. Dat bleek ondermeer door het doorsturen over en weer van gegevens, gebitsafdrukken en foto’s van mijn gebit. En het feit dat tandtechnicus de tandarts adviseerde meer af te slijpen van mijn voortanden. Het is tiende-van-millimeter-werk en hij had dat helemaal juist gezien aan de hand van de gebitsafdrukken. De facings staan nu helemaal in lijn met de andere tanden.
-       Ze hebben een zeer scherp oog voor detail, als genoemd maken zij de juiste kleursamenstelling en bepalen de correcte positie maar ook kunnen zij heel goed de perfecte vorm maken. Passend bij de andere tanden en je gezicht in totaal.
-       Technisch gezien, voor zover ik het kan beoordelen zijn het echte vakmensen.

Nu ik dit achter de rug heb, is mijn advies: aarzel niet en maak je wensen kenbaar aan dit team. Zij luisteren goed en maken werkelijk prachtige 'natuurlijke' tanden.

Facings keramische veneers veneer facing tanden Facings keramische veneers veneer facing tanden